Online adverteren

Caps Lock Media kan helpen om meer bezoekers en conversies te behalen met online advertertie campangnes. Met concrete doelstellingen en resultaatgerichte aanpak helpen we u aan meer bezoekers en meer omzet.

Google Adwords

Het ‘zoeknetwerk’ van Google AdWords bestaat uit de kleine advertenties die boven en naast de ‘organische zoekresultaten’ verschijnen als er gezocht wordt in Google. Google AdWords advertenties kunnen snel voor meer relevante bezoekers naar uw website zorgen. Eventueel op aanvulling van een zoekmachine optimalisatie traject.

Naast het zoeknetwerk kent Google Adwords ook het ‘display netwerk’. Deze advertenties worden getoond op websites die zich aangemeld hebben voor het vertonen van advertenties. Middels tekst- en banner-advertenties kan ook op deze manier de doelgroep bereikt worden.

Wij kunnen uw Google AdWords campagnes beheren, om tegen zo laag mogelijke kosten per klik, relevante bezoekers naar uw website te krijgen en zoveel mogelijk conversies te behalen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Facebook, Linkedin & Marktplaats

De sociale netwerken Facebook en Linkedin, en het populaire Marktplaats beschikken over uitgebreide advertentiemogelijkheden. Caps Lock Media heeft ruime ervaring met het opzetten van advertentie campagnes op deze websites. Wij helpen uw graag met het realiseren van succesvolle campagnes voor uw website!

Banners & Media Buying

Ook voor het vormgeven van effectieve banners met een hoog CTR (Click-Through-Rate) bent u bij ons aan het juiste adres. Met banners op maat, gecombineerd met ingekochte advertentieruimte op websites die bij uw doelgroep en doelstellingen aansluiten, bereiken we voor u resultaat.

Wilt u weten hoe we uw website aan meer bezoeker en conversies kunnen helpen?

Neem contact met ons op voor een

Vrijblijvende Offerte