Webdesign

We realiseren unieke websites die zich kenmerken door gebruiksvriendelijkheid en duidelijk een boodschap communiceren naar de doelgroep. Zoekmachine vriendelijke websites, die u zelf gemakkelijk kan onderhouden, voorzien van de laatste techniek.

Gebruiksvriendelijk

Uiteraard ontwerpen we websites die gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker. We passen hier de tekstgrote, kleuren, navigatie en lay-out op aan. Daarnaast voorzien we websites van een up-to-date en uiterst gebruiksvriendelijk CMS. Dit betekent dat u zelf eenvoudig content (tekst, afbeeldingen, pagina’s) kunt toevoegen en bewerken. Het CMS maakt gebruik van de laatste techniek, zodat uw website veilig is en snel laadt. We voeren regelmatig updates uit om de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid te verhogen.

Zoekmachinevriendelijk

Onze websites structureren we geheel volgens Google’s webmaster richtlijnen. Hierdoor wordt uw website geheel zoekmachinevriendelijk opgeleverd, dit betekent dat Google probleemloos uw website indexeert. Caps Lock Media is specialist in zoekmachine optimalisatie en het is mogelijk om nog verdere optimalisatie werkzaamheden uit te voeren voor de lancering van uw nieuwe website.

Browservriendelijk

De websites worden altijd in meerdere browsers en op meerdere devices getest. Hierdoor kunnen we verzekeren dat uw website overal goed wordt weergegeven. Wilt u nog beter zichtbaar zijn op tablets en smartphones? Dan kunnen we uw website een responsive design geven. Dit betekent dat uw website meeschaald met het apparaat waarop het bekeken wordt. In/of uitzoomen hoeft dus niet, de bezoeker krijgt altijd de beste versie van uw website voor zich.

Hebben we uw interesse gewekt? Tegen een scherp tarief realiseren we uw

complete website. Neem contact op voor een

Vrijblijvende Offerte